Weboldal coaching

Sokunknak nehéz elsőre tudni, érezni, hogy mit érdemes kiemelni magunkról vagy a vállalkozásunkról, hogy látszódjanak a valódi értékeink, ami arra inspirálja az embereket, hogy kapcsolódjanak hozzánk.

Simon Sinek kutatásai alapján azt találta, hogy legtöbben az általa “arany kör”-nek elnevezett ábra legkülső elemét mutatják meg magukról: azt, hogy MIT csinálnak. Mert legtöbben csak ezt tudják. Az igazán sikeres vállalkozások  (pl. az Apple) azonban nem a MIT-re, hanem a MIÉRT-re helyezik a hangsúlyt: a célokra, elvekre, amiben hisznek, ami ott van az egész munkásságuk mögött. Mert ez az, ami sokkal jobban megmutathatja a MIT (terméked, szolgáltatásod) értékét is. Sőt, elköteleződést alakíthat ki a jövőbeli MIT-eddel szemben is, hiszem már megismerték, megszerették a MIÉRT-edet, ami téged motivál.

Ebből kiindulva neked sem csak a MIT-et érdemes a weboldaladon (és minden más kommunikációdban) szerepeltetni, hanem a MIÉRT-edet is. Azonban, amíg a MIT-et pontosan tudjuk, a MIÉRT-ünk legtöbbször nem ennyire egyértelmű. Hogy találjuk ki? Sinek azt mondja, hogy a MIÉRT-et nem kitalálnunk kell, mert az már ott van bennünk, hanem felfedeznünk.

weboldal coaching arany kör

Ha jól jönne a MIÉRT-ed felfedezésében segítség számodra, és úgy döntesz, hogy velem dolgozol, akkor ezt a folyamatot 2 óra ajándék weboldal coachinggal segíti számodra együttműködő partnerem: Havasi Ferenc, coach. Ha a folyamat tovább tartana, akkor meg tudjátok beszélni egymással a további feltételeket.