Weboldal és arculat referenciák és vélemények

Kaffka Margit Általános Iskola

 – weboldalkészítés –

Egy megújuló iskola megérdemel egy megújult honlapot is, számomra megtisztelő és igazán örömteli volt ehhez a projekthez hozzájárulni. Egyszerű, átlátható, de fiatalos benyomást tükröző oldal volt a kérés, ezt hallva az első pillanatban megjelent bennem a színesség és a fehér terek kapcsolata, egyszerű tipográfiával, a többi már csak a kivitelezés volt, amiben tökéletesen együtt tudtunk működni az iskola vezetésével. A zuglói iskola szeretettel és tudásvággyal átitatott körülményeket teremt mind a tanulók, mind a pedagógusok számára, és előtérbe helyezi az ökológiai szemléletet is. Jó hallani olyan iskolákról, ahol öröm tanulni és tanítani is.

Kaffka Margit Ált. Iskola weboldal terv
weboldal tervezés Szeged
Iskolánk egy lendületes, fiatalos, letisztult honlapot szeretett volna a régi, elavult helyett. Ehhez a feladathoz egy olyan embert kerestünk, aki rá tud érezni az iskola szellemiségére és friss, új impulzussal tudja gazdagítani a meglátásainkat és igényeinket. Az első megbeszélésnél megtaláltuk a közös hangot, ami végigkísérte a munkánkat. Együttműködésünket a rugalmasság, konstruktivitás, kreativitás jellemezte. A honlapunk végső arculata ennek közös alkotásnak az eredménye. Az oldalunk kezelése egy nagy csapatot érint. Barbara figyelt arra, hogy erre a munkára fel tudjunk készülni, és támogat bennünket az éltetésre, működtetésre, fenntartásra való fokozatos átállásban. Ha nem kiforrottak az elképzeléseid, vagy azt gondolod, hogy nem tudsz üzemeltetni egy honlapot, bátran fordulj Barbarához, segít megtalálni a formát és magabiztosan vághatsz bele a továbbiakban is.”
Bekényi Ádám 
intézményvezetői jogkörben eljáró intézményvezető helyettes
Kaffka Margit Általános Iskola, Budapest

Lelkimentor.hu – Horváth Emil László mentálhigiénés szakember

 – weboldalkészítés –

Emil mentálhigiénés szakértő, aki már évek óta foglalkozik a lelki egészségvédelemmel. Eddig elsősorban a stresszkezelés volt fókuszban, és munkahelyi egészségvédelem keretében cégeknek tart változatos mentálhigiénés tréningeket, előadásokat, programokat. Emil folyamatosan fejleszti magát szakmailag is, így újabb tréningeket és képzéseket is tervez, valamint magánszemélyekkel is foglalkozik, ezért weboldalát is szerette volna frissíteni, modernizálni. Ebben voltam segítségére, örömteli együttműködés volt kialakítani a teljesen új weboldalt, amely tartalmilag és formailag is Emil színvonalas szolgáltatásait tükrözheti. 

lelkimentor.hu weboldal terv
weboldal tervezés Szeged
“A weboldalam készítéséhez 6 ajánlatot kértem be. Barbara ajánlata nem azért nyerte el a tetszésemet, mert az övé volt a legkedvezőbb. Hanem azért, mert számomra ő volt a legalaposabb, legkörültekintőbb (az ajánlatkérési dokumentumom alapján egy majd 3 oldalas válaszban kifejtette elképzeléseit, ötleteit, javaslatait, indokolt és érvelt). És a valós igényeimre reagált. Nem akart rámerőltetni semmit sem.
A 2 hónapig tartó munka során, egy a nulláról felépített oldalt készített számomra. Munkája során azt tapasztaltam belőle, hogy nagyon nagyon nagyon lelkes! Energiája és munkamorálja lehengerlő. Minden esetben pontos, amit mondott, ígért, az úgy volt. Folyton ötletel, ezzel segítette gondolatmeneteimet, kiegészítette azokat, sőt más megközelítésben is megvilágította a lehetőségeinket. Kreatív, ötletgazdag. Figyelt rám, türelemmel meghallgatott. Totál ügyfélorientált!
A 2 hónap alatt tucatnyi online megbeszélést folytattunk, és vagy 100 levelet váltottunk. Minden levelemre legfeljebb 4 órán belül válaszolt. Sosem tűnt el napokra, nem hozott kifogásokat, a nap szinte bármely szakában elérhető volt.
Élvezetes volt vele dolgoznom! Annak ellenére, hogy kezdőnek vallotta magát, totál professzionalis hozzáállást, szakmaiságot és munkavégzést tapasztaltam tőle. Amikor valamiben nem volt biztos, azt őszintén megmondta, ám rá néhány napra utánanézett, és már szállította is a megoldást.
Barbara annyira megnyerte a szívemet, hogy minden jövőbeli elképzelésemhez, vállalkozásomhoz vele fogok weboldalt készíttetni. Sőt a párom és a barátaim is vele fogják készíttetni  internetes portáljukat. Őszinte szívvel és felelősséggel ajánlom őt minden kezdő, rutinos, mikro- és kisvállalkozónak egyaránt!”
Horváth Emil László
lelkimentor.hu

Smaragd Harmóniaműhely

 – logó, arculat és weboldaltervezés –

A szegedi jógastúdió megszületését a kezdetektől nyomon követem és nagy örömömre szolgált, hogy Zsuzsi és Éva rám bízták a honlapjuk kialakítását. Kiválóan tudtunk együttműködni minden lépésben, a logó kialakításától a weboldal üzemeltetéséig. Rugalmas elképzeléseiknek teret adtam és végső formába öntöttem, a weboldal pedig a Google első oldalán is megtalálható a Szegeden jógázni vágyók számára. Barátságos hangulatú jógaóráikat ajánlom teljesen kezdőknek és időseknek is (a haladókon kívül), türelmes lépésekkel vezetnek a jóga gyakorlásának útján.

weboldaltervezés Szeged
weboldal tervezés Szeged

Barabilla készítette a Jóga központunk honlapját, és a lehető legjobb döntésnek bizonyult őt választanunk erre a feladatra. Sok olyan vendéget szerzett ezzel nekünk, akik egy szimpla Google kereséssel találtak ránk, de azóta már elkötelezett gyakorlóink közé tartoznak. Ők mindannyian megjegyezték, hogy nagyon tetszett nekik a honlapunk stílusa, az a letisztultság, amit sugároz, és élőben is pont azt az élményt kapták tőlünk, mint amit már a honlap alapján megsejtettek és ami miatt minket választottak a sok találat közül. Szerintem ez a legfontosabb, hogy a honlapkészítő képes legyen ráhangolódni a megrendelőre, és annak értékeit hitelesen tudja közvetíteni az online felület segítségével a leendő ügyfelek felé. Barbarával a közös munka is nagyon gördülékeny volt. Szerettem azt a dinamikát, hogy meghallgatta a mi elképzeléseinket, de saját ötletei is voltak, így igazán inspiráló volt vele dolgozni, és a közös ötletelések eredményei mindig sokkal gyümölcsözőbbek voltak, mint a mi eredeti elképzeléseink. Rendkívül fontos, hogy a honlap, amit készített, később általam is könnyen üzemeltethető lett, mert részletesen elmagyarázta a kezelését. 

Kecskés Zsuzsanna
Smaragd Harmóniaműhely

Nótárius Szakmai Egyesület

 – logótervezés –

Izgalmas kihívás volt a Nótárius Szakmai Egyesület logójának megtervezése. Az egyesület leginkább dél-alföldi települések jegyzőit fogja össze, abból a célból, hogy segítse munkájukat szakmai kérdéseik megbeszélésében. Olyan logót szerettek volna, amely kifejezi a szakmát, annak eredeti nemesi méltóságával, ugyanakkor modernebb megjelenéssel. A szempontok alapján a logóban így finoman megjelent a lúdtoll, mint jegyzői szimbólum, a színekben pedig a sötétkék és az arany elegáns kontrasztja. A tipográf logó mellett készült egy viaszpecsétes forma is, amelynek önálló megjelenése is jelképezi az egyesületet. 

Nótárius logó Szeged
weboldal tervezés Szeged

Nagyon különleges lett a végeredmény; hagyomány és modernség egyben. Külön köszönöm minden részletre kiterjedő precizitását, öröm volt együtt “dolgozni” Önnel.

Dr. Fodor Ákos elnök
Nótárius Szakmai Egyesület

Dragon Property Invest

 – kisarculat tervezés –

Újonnan indult értékbecslő vállalkozásnak terveztem kisarculatot, azzal az elképzeléssel, hogy a logóban valamilyen formában jelenjen meg a sárkány motívum és az ingatlanfejlesztéshez is kötni lehessen. A Dragon Property Invest logója ennek megfelelően alakult ki, színében pedig a barnától az aranyig tartó árnyalatokban is megjelenik az értéknövekedés szimbóluma. Névjegykártyával és levélfejléccel egészült ki a megrendelés, amelyben egységesen jelenik meg a vállalkozás arculata.

Dragon Property Invest kisarculat
weboldal tervezés Szeged

Köszönöm Barbarának a logó tervezését! Volt egy körülbelüli elképzelés a fejemben a logóról, amit sikerült szépen formába önteni. Az első verziókból nehéz volt választani, de elégedett vagyok a végleges változattal.

Sárkány Károly
Dragon Property Invest

Egyedi portrérajzolás rendelésre

 – arculat és weboldaltervezés –

Attila szegedi rajzoktató, rendszeresen szervez rajztanfolyamokat, és szabadidejében folyamatosan fejleszti magát. Gyönyörű, valósághű portrékat készít szárazecset technikával. Szeretne külföldi megrendelőknek is készíteni portrérajzokat, ehhez készíttette el velem új weboldalát. A honlap jelenleg még fordítás és fejlesztés alatt van, addig nem él a link, de rendelést helyben is fogad és a rajztanfolyamait is ajánlom! Keress meg elérhetőségért.

arculattervezés Szeged
honlaptervezés Szeged

Elsősorban köszönöm Barbara rugalmas hozzáállását az elkészült weboldalhoz. Egy letisztult és egyszerű oldalt szerettem volna, amely jól átlátható. Azt hiszem, ezt maximálisan sikerült összehozni. Amit még kiemelnék, hogy folyamatosan egyeztettünk, amíg elkészült a weboldal, így bár nem értek a honlapkészítéshez mégis olyan érzésem volt, mintha én magam formálnám, alakítanám a saját elképzelésemre az oldalt. Kiemelném még Barbi türelmét, együttműködőképességét és  precizitását. Szívből ajánlom mindenkinek!

Paszternák Attila
customportrait.eu

 

Alba Jóga Klub

 – logótervezés –

Ágit még Szegeden ismertem meg, majd Székesfehérvárra költözése után keresett meg, hogy a jógastúdiójának szeretne logót.

A spirál alakzat már szerepelt az elképzeléseiben, ezt valósítottam meg a megálmodott türkiz színekkel. A kék világos árnyalatai a mozgást is reprezentáló spirál formával együtt egyszerre adnak energikusságot és belső nyugalmat is a jelentéshez.

Alba jóga logó - logótervezés Szeged
weboldal tervezés Szeged

Barbarát azért kerestem meg, mert számos próbálkozás után úgy döntöttem, hogy profira bízom a jóga klubom logójának elkészítését. Az igényeim megismerése során nemcsak azt vette figyelembe, hogy mi az amit elképzelek és látni szeretnék, hanem javaslatokat is tett, hogy az én személyiségemhez milyen forma, színvilág illik. A megvalósítás során számtalan ötlettel előállt és nagyon türelmesen és segítőkészen formálta, igazította a logót addig, míg pontosan olyan nem lett, amilyet elképzeltem. 

Anka Ágnes
Alba Jóga Klub

Dékány Gábor Autómentés

 – honlapkészítés –

Gábor autómentéssel és autószállítással foglalkozó szegedi vállalkozást indított, amihez honlapra is szüksége volt, hogy a bajba jutott autósok könnyen elérjék őt internetes kereséssel is. A weboldal kialakításához már kész arculati tervekkel érkezett, amelynek kivitelezését igényei szerint megvalósítottam, kiegészítve néhány javaslatommal. A keresőoptimalizálás folyamatának fellendítésével a cél, hogy a Google találatai között az első oldalon jelenjen meg a weboldal.

honlapkészítés Szeged
honlapkészítés Szeged

Köszönöm Barbarának a honlapom gyors elkészítését! Egy egyszerű weboldalt kértem tőle a kért színekben, amelyen egy oldalon szerepel minden fontos információ, amit hirdetek. Köszönöm a javaslatait is, amivel könnyebben elérhető leszek, ha valaki interneten keresi a szolgáltatásom. 

 

Dékány Gábor
Autómentés és autószállítás Szegeden

Esküvői honlap

 – weboldaltervezés –

Örömömre szolgált a házasulandó pár, Eszti és Árpi esküvői honlapját kialakítani, amin egy helyen tudták megjeleníteni házasságkötésükkel kapcsolatos tudnivalókat a vendégeik számára. Az esküvő után pedig az elkészült fotókat is a honlapon keresztül mutatták meg egy galériában a rokonaik, barátaik számára.

Vállalom esküvői honlapok kialakítását is, kedvező áron, érdeklődj pontos ajánlatért.

esküvői honlap Szeged
esküvői honlap Szeged

A legjobban az tetszett, hogy az egyszerűség iránti igényem tökéletesen fel lett mérve, valamint a rugalmasság is fontos szempont volt nálam! Ajánlani tudom!

B. Eszter